HOLD

I NF Motion kan du finde forskellige hold aktiviteter.


BIKING

Vi har f.eks 5 forskellige biking instruktører, der køre på hver deres måde. Dette giver dig som medlem rigtig meget adspredelse og ny motivation hver gang.

Biking foregår som hold træning, men man er sin egen værste fjende. Du får et adrenalin-kick af de helt store, hver gang du giver dig fuldt ud på cyklen. Biking er sved på panden og hårdt arbejde.

Biking er for dig, der elsker power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.


HiiT BOXING

Vi tilbyder HiiT Boxing som er en kombination af god traditionel boksning, hvor vi slår på sandsæk og plet handsker, og vi kommer samtidig igennem en lille cirkeltræning, hvor vi får pulsen op og sved på panden. Der er ikke en time der er ens, den vil varierer fra gang til gang for at du bliver motiveret og får flyttet dine egne grænser.

HiiT Boxing varer 60 min med opvarmning og nedkøling.


HiiT Circle

HiiT Circle er vores svar på en cirkeltrænings time.

HVAD er HiiT?

-HiiT er en forkortelse af High intensity interval training. Det vil sige at vi skal have pulsen lynhurtigt op i en kort periode. studier viser at det giver dig en højere forbrænding af fedt på kortere tid, samtidig med forbedre du, din kondition. HiiT træning kombineret med styrke træning er for os, WIN WIN.

Vi laver 10-12 stationer med forskellige styrke og HiiT øvelser. Der er indlagt et par HiiT øvelser så vi hele tiden har pulsen oppe under hele runden.

Vi har aldrig det samme program 2 uger i træk.

HiiT Circle er for alle på alle niveauer, så kom og vær med.

HiiT Circle varer 60 min med opvarmning og workout.