HOLD

I NF Motion kan du finde forskellige hold aktiviteter. Vi har et lille udvalg, men en bred vifte af forskellighed.


Vi bestræber os på at give vores medlemmer den bedste oplevelse, med de bedste og mest engageret instruktører.


BIKING

Vi har f.eks 5 forskellige biking instruktører, der køre på hver deres måde. Dette giver dig som medlem rigtig meget adspredelse og ny motivation hver gang.

Biking foregår som hold træning, men man er sin egen værste fjende. Du får et adrenalin-kick af de helt store, hver gang du giver dig fuldt ud på cyklen. Biking er sved på panden og hårdt arbejde.

Biking er for dig, der elsker power og høj puls. Der cykles både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tungt og let tråd og meget mere... Alt imens musikken banker dit humør helt op.

Træningen stiller ikke de store krav til koordination, og du kan helt selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Derfor er det en motionsform, der passer dig uanset alder, baggrund og kondition.


BOKWA

Vi tilbyder også BOKWA som er en fantastisk sjov måde, at komme i form på.

Bokwa spreder sig stadig over hele verden. Varighed: 60 min. inkl. opvarmning, nedkøling og udstræk. Bokwa begynder, er for dig, som har lyst til at bevæge dig til de sidste nye hits.

I Bokwa danser vi bogstaver, som vi tegner med vores fødder.

Anne-Marie tager jer med igennem Bokwaens univers, hvor I skal danse i bogstaver.

Denne træningsform er for alle, fordi den kan laves på mange niveauer og Anne-Marie skal nok vise vejen. Her har I en fantastisk mulighed for at træne sammen med jeres nærmeste, børn - ægtefælle - ven osv..... Kom og få øje på denne dejlige danse træning.


HiiT BOXING

Vi tilbyder HiiT Boxing som er en kombination af god traditionel boksning, hvor vi slår på sandsæk og plet handsker, og vi kommer samtidig igennem en lille cirkeltræning, hvor vi får pulsen op og sved på panden. Der er ikke en time der er ens, den vil varierer fra gang til gang for at du bliver motiveret og får flyttet dine egne grænser.

HiiT Boxing varer 60 min med opvarmning og nedkøling.


HiiT Circle

HiiT Circle er vores svar på en cirkeltrænings time.

HVAD er HiiT?

-HiiT er en forkortelse af High intensity interval training. Det vil sige at vi skal have pulsen lynhurtigt op i en kort periode. studier viser at det giver dig en højere forbrænding af fedt på kortere tid, samtidig med forbedre du, din kondition. HiiT træning kombineret med styrke træning er for os, WIN WIN.

Vi laver 10-12 stationer med forskellige styrke og HiiT øvelser. Der er indlagt et par HiiT øvelser så vi hele tiden har pulsen oppe under hele runden.

Vi har aldrig det samme program 2 uger i træk.

HiiT Circle er for alle på alle niveauer, så kom og vær med.

HiiT Circle varer 60 min med opvarmning og workout.


Kropstræning

Kropstræning er for alle uanset alder og fysisk form. Vi arbejder med 8-10 faste øvelser, så du lærer dem grundigt at kende og får instruktion i korrekt teknik. Udover de faste øvelser arbejder vi med et fokusområde hver gang. Det kunne f.eks. ben og baller eller mave ryg. Der arbejders med få og enkle redskaber, som kan tilpasses alle i sværhedsgrad ligesom øvelserne, vi har fokus på, kan afstemmes i sværhedsgrad. Træningen et bygget om en kort opvarmning 45-60 sekunders cardio, hvorefter de 3 første øvelser ligeledes fungerer som opvarmning. Derefter skiftes der imellem de faste øvelser og øvelser for fokusområder både stående og liggende øvelser. Kort sagt kropstræning er for alle og for hele kroppen.Copyright @ All rights reserved

Kontakt NF Motion

 

Kæpgårdsvej 2

4840 Nørre Alslev

 

TEL.  +45 4217 2979

E-MAIL.  info@nf-motion.dk

CVR: 3614 3754