Handelsbetingelser

Generel information

 

Vores nets medlemskaber kræver en gyldig DIBS-aftale. Såfremt aftalen ikke er oprettet korrekt opkræver vi et gebyr på 39 DKK pr. girokort. DIBS trækning foretages hver måned, og fortsætter løbende indtil at medlemsskabet opsiges af medlemmet. Ved opsigelse af dit medlemskab har du et varsel på løbende måned plus én måned.

 

Aldersgrænsen for at træne er min. 10 år. Af sikkerhedsmæssige grunde må børn under 10 år ikke opholde sig i træningsområdet. Unge mellem 10–17 år skal ved indmeldelsen medbringe en forælder, ligeledes skal begge parter medbringe ID.


Vores JUNIOR medlemskab kan kun købes i vores bemandings tid og den unge skal have en grundig vejledning i form af et standard program vi har lavet, eller hvis forælder er trænings vant og kan tage ansvar på den unges træning.


Al træning sker på medlemmets eget ansvar og NF Motion kan ikke stilles til ansvar for skader og lign.

HANDELSBETINGELSER VED ONLINE SALG

Prisen for det medlemskab du køber på nettet er angivet ud for det enkelte medlemskab.


Bemærk at NETS / DIBS medlemskaber opkræves pr. måned og du derfor kun betaler for første trækning her på nettet.


Månedlig pris og førstegangsbetalingen bliver angivet når du vælger et medlemskab og klikker “Næste”. Bemærk at NETS / DIBS medlemskaber kan have en binding. Denne er også angivet.


Bindingen betyder at du som kunde ikke kan opsige medlemskabet før denne udløber – når du først har taget medlemskabet i brug.


BESTILLING OG LEVERING

Onlinebestilling er åben hele døgnet på vores hjemmeside.

Når du har afsluttet oprettelsen og betalingen betragter vi medlemskabet som leveret. Du får en kvittering på mail med dit medlemsnummer og kode. Dette sendes også til den mail du har oprettet dig under sammen med handelsbetingelserne.

Du skal ind centeret og have udleveret et medlemskort husk at medbringe dit nye medlemsnummer.


FORTRYDELSESRET


Du har mulighed for at fortryde købet og annullere medlemskabet inden 14 dage efter købsdatoen. Det sker ved henvendelse på mail til centeret husk at oplyse medlemsnummer. Hvis du benytter fortrydelsesretten, har NF Motion ret til at kræve forholdsmæssig betaling for den periode, hvor du har brugt medlemskabet.


ANSVAR


Centeret fraskriver sig ansvaret for fejl i forbindelse med oprettelse på nettet. Kontakt vores center hvis du har spørgsmål.