Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Træning 24/7 365 dage om året.

 

#BeTheBestOfYou


Køb og betaling af abonnement aftaler


Ved køb af abonnement aftaler – f.eks. medlemskaber og andre løbende ydelser – godkender kunden, at NF Motion er berettiget til at gennemfører transaktionen på det beløb der fremgår i webshoppen. Herefter vil kunden overgå til NETS betalingsservice.


Kunden giver med aftalens indgåelse tilladelse til, at NF Motion må gennemføre én betalingstransaktion for hver betalingsperiode (måned), så længe abonnementet løber. Betalingstransaktionen gennemføres den første hverdag i den nye abonnementsperiode.

NF Motion er alene berettiget til at gennemføre betalingstransaktioner på abonnementsbeløbet for den kommende abonnementsperiode.


Indgåede abonnementsaftaler er gældende, indtil de opsiges af NF Motion eller kunden. Opsigelse kan ske med 1 måneds varsel til udgangen af en måned. Opsigelse af abonnementsaftaler, fornyelse og sletning af kortoplysninger foretages via personligt fremmøde i centeret i bemandingstiden eller pr. mail.


Den månedlige abonnementspris er oplyst ved aftalens indgåelse og kan fra NF Motion ændres med et varsel på 60 dage til udgangen af en måned. Varsel fremsendes til den e-mail adresse, der er oplyst ved opstart/køb af abonnementet.


Abonnementet kan være underlagt særskilte vilkår/reglement, som oplyses ved opstart/køb af abonnementet.


Fortrydelsesret


I henhold til forbrugeraftaleloven ydes der 14 dages fortrydelsesret på varer købt via hjemmesiden. Betalinger for gavekort, kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen.


Behandling af personoplysninger


NF Motion har behov for at indsamle, registrere og behandle personoplysninger for at kunne gennemføre ekspedition af afgivne ordre i vores webshop. NF Motion indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for levering af denne ydelse.


De personoplysninger der behandles er navn, adresse, cpr. nr., tlf.nr kontooplysninger og e-mail adresse.


Ved handel gennem webshoppen på www.nf-motion.dk, registreres personoplysninger med det formål at kunne levere de bestilte varer. Når sådanne oplysninger registreres, sikrer NF Motion, at det sker med brugerens samtykke og at det klart fremgår, hvilke oplysninger der registreres.


Registrerede oplysninger opbevares i 5 år af hensyn til vores regnskabsmateriale, hvorefter oplysningerne slettes.


I overensstemmelse med Persondataloven, vil NF Motion som dataansvarlige give enhver der begærer det, meddelelse om, hvorvidt der behandles oplysninger om vedkommende. Behandles der personoplysninger, vil der blive givet meddelelse om; 1)hvilke oplysninger der behandles, 2)behandlingens formål, 3) hvem der måtte modtage oplysningerne samt 4) hvorfra oplysningerne stammer.


En registreret kan til enhver tid over for NF Motion gøre indsigelse mod, at oplysninger om vedkommende gøres til genstand for behandling.


NF Motion vil til en hver tid ALDRIG sælge persondata til tredjepart.


Kontakt og virksomhedsoplysninger


NF motion – NordFalster Motion, adresse og kontaktoplysning er:


NF Motion

Kæpgårdsvej 2

4840 Nørre Alslev

CVR. nr. 36143754

E-mail: info@nf-motion.dkCopyright @ All rights reserved

Kontakt NF Motion

 

Kæpgårdsvej 2

4840 Nørre Alslev

 

TEL.  +45 4217 2979

E-MAIL.  info@nf-motion.dk

CVR: 3614 3754